Ana Sayfa Ekonomi 30 Ocak 2023 14 Görüntüleme

3 Kıta ve 15 Ülkeden Teşebbüsçü Önderler İstanbul’da Tepede Buluştu

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan JCI “Uluslararası Genç Başkanlar ve Teşebbüsçüler Derneği’’ Türkiye Senato Doruğu ve 2023 JCI Türkiye İdare Kampı 20-22 Ocak tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti.  

Uluslararası Genç Önderler ve Teşebbüsçüler (JCI) Türkiye Senato Doruğu 3 kıta ve 15 ülkeden başkanlara mesken sahipliği yaptı. İstanbul’da buluşan senatörler tepe kapsamında İstanbul’un kültürel kıymetlerini tanıyarak, ülkemiz ile gerçekleşebilecek ekonomik ve toplumsal işbirliklerini değerlendirdiler. İstanbul’da buluşan senatörler birebir vakitte 18-40 yaş ortasındaki JCI Türkiye İdare Kampı iştirakçileri ile tecrübelerini paylaştılar.

20-22 Ocak tarihlerinde Limak Eurasia Luxury Hotel’de  gerçekleşen JCI Türkiye Senato Tepesi ve İdare Kampında 7’den 77’ye önderler bir ortaya gelerek birikimlerini ve yeni bakış açılarını sentezlediler. JCI’ın üniversal liderlik anlayışı çerçevesinde birçok oturum ve aktiflik,İstanbul tipi gerçekleşen dorukta birebir vakitte JCI Türkiye Senato Genel Konseyi gerçekleşti. 2022 JCI Türkiye Senato Lideri Mikail Çakmak 2023 JCI Türkiye Senato Başkanlığını Umay Ayaz’a devretti. 
 

JCI Türkiye Senato Zirvesi’nde JCI Avrupa Senato Lideri Filipe Carrera konuşmasında; “İstanbul’da JCI Türkiye üyeleri ve senatörleri ile bir ortada olmaktan ötürü çok memnunum. 

Bu büyüleyici kentin ve Türkiye’nin potansiyeli çok yüksek. Türkiye olarak JCI’a çok bedel katıyorsunuz. İlerleyen devirlerde bu buluşmaların İstanbul’da devam etmesinden memnuniyet duyarız.’’dedi.

JCI Türkiye Senato Tepesi ile eşzamanlı gerçekleştirilen 2023 JCI Türkiye İdare Kampında JCI lokal tertipleri idare konseyi üyelerinin ve JCI Türkiye ulusal yöneticilerinin 2023 yılında ülkemizin ve dünyamızın önde gelen genç önderler ağı olma vizyonuna yönelik idare programları gerçekleştirildi. 

2022 JCI Türkiye Senato Lideri Mikail Çakmak Gala Merasimi konuşmasında; ‘‘Çok ağır bir devir geçirdikten sonra vazifemi devretmenin memnunluğunu yaşıyorum. 15 ülkeden JCI Senatörlerini İstanbul’da buluşturduk. Türkiye’nin marka pahasına hizmet ederek, JCI Türkiye üyelerimizi dünyadaki teşebbüsçü önderler ile bir ortaya getirdiğimiz tepede kalıcı işbirliklerine adım atmış olduk.’’dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

hacker sitesi casino izle