Ana Sayfa Kültür & Sanat 17 Nisan 2023 12 Görüntüleme

‘Aile’nin Merakla Beklenen 7. Kısmından Yeni Tanıtım! Hülya, Yağmur’un Geçmişini Açığa Çıkarıyor

Show TV’de yayınlanan Ay Yapım’ın dizisi ‘Aile’nin merakla beklenen yeni kısmından ikinci tanıtım yayınlandı. Heyecanın ve tansiyonun giderek yükseldiği yeni tanıtım soluksuz izlenecek bir kısmın sinyallerini verdi.

Aile bu hafta yeniden seyircileri ekran başına kilitleyecek sürükleyici bir kısımla izleyiciyle buluşacak. Aslan ve Devin’in yüksek tansiyonlu arbedesinin dikkat çektiği tanıtımda Devin sonunda aşkını lisana getirerek tartışmaya nokta koyuyor.

İbo, Yağmur’un geçmişiyle ilgili bulduğu delilleri Hülya’ya verirken, Hülya bu evrakları Aslan’la paylaşıyor. Aslan, Yağmur ile ilgili görüntülere bakarken bu anlara şahit olan Devin, Hülya’nın Yağmur hakkında söyledikleri karşısında büyük bir şok yaşıyor. Bu olayın Aslan ve Devin münasebetini nasıl etkileyeceği beklenirken, Serhat’ın Yağmur’un karşısına çıkması yeni kısma olan merakı giderek artırıyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın direktör koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni kısmıyla Salı saat 20.00’de Show TV’de!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

hacker sitesi casino izle