Ana Sayfa Gündem 11 Nisan 2023 11 Görüntüleme

Bayraklı zabıtasından besin kontrolü

Ramazan ayı hasebiyle çalışmalarını sıklaştıran Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımları, ilçede pide ile tatlı üretimi ve satışı yapan işletmelerde kontrol yaptı. Hijyen kurallarına uymayan ve mevzuata ters süreç yapan iş yeri sahipleri uyarıldı. Lider Serdar Sandal “Vatandaşlarımızın huzurla alışveriş yapması için kontrollerimizi sürdüreceğiz” dedi.

HEDEF: İNANÇLI GIDA 

İlçe genelinde halk sıhhatini korumak ve vatandaşların sağlam, pak besine ulaşması için kontrollerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü grupları, Ramazan ayı hasebiyle çalışmalarını sıklaştırdı. Ramazan ayı boyunca muhakkak aralıklarla yapılan kontroller kapsamında pazar yerlerinin akabinde son olarak pide ile tatlı üretimi ve satışı yapan işletmeler denetlendi. Besin yüksek mühendisi ve zabıtalardan oluşan besin kontrol takımı, ürünlerin üretim şartlarını, üretim yerlerinin paklığını, depolama koşullarını, gramajını ve işletmelerin yasal evraklarını denetim etti. Mevzuata karşıt süreç yapan iş yerlerine ikazlarda bulunuldu.

“HALK SIHHATİ ÖNCELİĞİMİZ”

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, “Halk sıhhatinin korunması emeliyle nizamlı olarak sürdürdüğümüz kontrollerimizi Ramazan ayı hasebiyle artırdık. Takımlarımız besin üretimi ve satışı yapan işletmelerimizi denetliyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımızın hijyenik ortamda üretilen eserleri itimatla satın almaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

hacker sitesi casino izle