Ana Sayfa Gündem 3 Aralık 2022 13 Görüntüleme

Yeni Yıl İkramları Çankayalı Bayanlardan

Çankaya Belediyesi, bayanların toplumsal ve ekonomik yaşama iştirakine takviye vermek, bayan emeğini görünür kılmak ismine “Yeni Yıl Pazarı” kuruyor.

Çankayalı bayanlar ve Çankaya Konutu kursiyerlerinin yeni yıl armağanı temalı eserlerinin satılacağı Yeni Yıl Pazarı, 6 Aralık’ta Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Toplumsal Tesisinde açılacak.

Çankaya Belediyesi, bayanların toplumsal ve ekonomik yaşama iştirakine dayanak vermek, bayan emeğini görünür kılmak için yeni yıl ikramı temalı Yeni Yıl Pazarı kuruyor. Çankayalı bayanlar ve Çankaya Meskeni kursiyerlerinin yeni yıl ikramı temalı eserlerinin yer alacağı 50 stantlık Yeni Yıl Pazarı,6 Aralık’ta Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Toplumsal Tesisinde açılacak. Yeni Yıl Pazarı ile bayanların el emeği eserlerini alıcısıyla buluşmasını sağlayan Çankaya Belediyesi, emeğin maddi karşılığını bulmasına takviye olacak. Takılardan çantalara, berelerden dekoratif nesnelere kadar her beğeniye uygun olabilecek eserlerin yer alacağı stantlar, Çankayalılar için yeni yıl armağanlarına el emeği seçeneği sunacak. Bayan emeğini yeni yıl armağanları ile buluşturan pazar, 6 Aralık saat 10.00-20.00 saatleri ortasında açık kalacak.

KADINLARIN ÜRETİMİ ÇANKAYA’DA GELİRE DÖNÜŞÜYOR
Çankaya Belediye Lideri Alper Taşdelen, bayanların üretmesini teşvik etmenin öncelikleri ortasında yer aldığını belirterek, “Kadınların üretimlerini alıcısıyla buluşturmak üzere her türlü takviyesi vermeye hazırız. Bayanların toplumsal ve ekonomik ömrün içinde var olmasını sağlamak için yaptığımız çalışmaları yeni yılda da aralıksız sürdüreceğiz. Bayanlarımızın çalışma ömrü içinde olmasını, meskenlerinde yahut Çankaya Konutlarımızda öğrenmesini, üretmesini ve gelire dönüştürmesini destekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

hacker sitesi casino izle